Με το διεθνές τουριστικό κοινό «συναντήθηκε» εκ νέου ο Δ. Σπάρτης

Επιτυχημένη η συμμετοχή στην «5η Athens International Tourism Expo»

Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 17:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με το διεθνές τουριστικό κοινό «συναντήθηκε» εκ νέου ο Δ. Σπάρτης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «5η Athens International Tourism Expo 2018» που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2018 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τις νέες τάσεις στον τουρισμό, να διευρύνουν τις συνεργασίες τους και να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα του τουριστικού κλάδου μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις, workshops και events.

Η «5η Athens International Tourism Expo»  φιλοξένησε περισσότερους από 300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 150 κορυφαίους διεθνείς hosted buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Ινδία και Ασία, οι οποίοι είχαν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες. Κύριο αντικείμενο της έκθεσης ήταν ο Πολιτιστικός Τουρισμός και ο Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας. Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 επισκέπτες.

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις και forum που διοργανώθηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος κ.α. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά.

Ο Δήμος Σπάρτης φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Χρήστο Αλεξάκο  και το μέλος της επιτροπής κ. Δημήτριο Βλαχάκο, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες και παρείχαν πληροφοριακό υλικό και αναμνηστικά του δήμου στους επισκέπτες.

Με την  παρουσία του Δήμου Σπάρτης στην «5η Athens International Tourism Expo»   ολοκληρώθηκε η  συμμετοχή του Δήμου στις διεθνείς  εκθέσεις  τουρισμού για το 2018.

Το πρόγραμμα συμμετοχής του Δήμου Σπάρτης  στις  διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του επόμενου έτους θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti