Ετοιμάζεται το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης του Δ. Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Εγκαθίσταται στο πάρκο ΟΤΕ

Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 13:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ετοιμάζεται το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης του Δ. Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Τον χώρο, όπου οι επισκέπτες του Δήμου Σπάρτης θα ενημερώνονται για τα σημεία τουριστικού-αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ετοιμάζει ο Δ. Σπάρτης. Πρόκειται για το περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης που εγκαθίσταται στο πάρκο ΟΤΕ, απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης.

Στόχος είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουριστικής πληροφόρησης και προβολής της Σπάρτης ως προορισμού φιλικού προς τον επισκέπτη όλες τις εποχές του χρόνου. Το τουριστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να αναζητήσει πολύτιμα στοιχεία για τη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων, των μουσείων, των πολιτιστικών χώρων κλπ, αλλά και πληροφορίες που αφορούν τα καταλύματα, τους χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας κ.α..

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για δημιουργία περιπτέρου υπήρξε μετά από θετική γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ η κατασκευή του αναμένεται να ανέλθει σε 24.600 ευρώ.

Το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου Σπάρτης θα ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός των προσεχών ημερών, όταν θα ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργασίες.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής Βαλιώτη, που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, στην κατεύθυνση της οργάνωσης και τόνωσης της τουριστικής κίνησης, αλλά και του (οφειλόμενου) σεβασμού στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti