Λακωνικοί φορείς σε Γαβρόγλου: «Εμμένουμε στις απόψεις μας και αναμένουμε συνάντηση»

Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 15:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λακωνικοί φορείς σε Γαβρόγλου: «Εμμένουμε στις απόψεις μας και αναμένουμε συνάντηση»

Εμμένουν οι φορείς της Λακωνίας στις απόψεις τους για παραμονή και αναβάθμιση των σχολών στη Σπάρτη και αναμένουν τον ορισμό ραντεβού στο Υπουργείο Παιδείας, όπως αναφέρουν σε επιστολή-απάντηση στον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

Συγκεκριμένα, τονίζουν τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σε συνέχεια της από 8.1.2019 επιστολή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εμμένουμε στις απόψεις μας για διατήρηση και αναβάθμιση των σχολών που ήδη λειτουργούν στη Σπάρτη και αναμένουμε σύντομα να ορίσετε συνάντηση στο Υπουργείο σας, όπου όλοι οι θεσμικοί φορείς της Λακωνίας να εκφράσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του ΤΕΙ Πελοποννήσου στη Σπάρτη ώστε να καταλήξουμε, όπως αναφέρεται στην επιστολή σας, σε μια από κοινού πρόταση που θα αναβαθμίζει τις παρεχόμενες σπουδές και τους πανεπιστημιακούς τίτλους λαμβάνοντας ως γνώμονα την τοπική Ιστορία και κοινωνία.

Στόχος μας είναι όχι μόνον να διατηρηθούν οι υπάρχουσες Πανεπιστημιακές Σχολές, αλλά να εδραιωθούν, να αναπτυχθούν και να υποδεχθούν και άλλα Τμήματα ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η ανταγωνιστικότητα τους άμεσα και στο μέλλον.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Σταύρος Αραχωβίτης

Οι Βουλευτές Λακωνίας
Αθανάσιος Δαβάκης, Λεωνίδας Γρηγοράκος
 
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας
Αδαμαντία Τζανετέα

Ο Δήμαρχος Σπάρτης
Ευάγγελος Βαλιώτης»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα