Ενημέρωση για πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Προσφέρονται υποτροφίες στις ΗΠΑ

Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 08:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση για πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Το Sparti TechLab, τμήμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης (ΔΚΒΣ) και τα American Councils for International Education, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών “FLEX”, το Σάββατο 16/2 και ώρα 11:00 πμ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης (2ος όροφος).

Το πρόγραμμα “FLEX” προσφέρει την ευκαιρία σε επιλεγμένους μαθητές να λάβουν υποτροφίες για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για ένα χρόνο, να μείνουν σε οικογένεια υποδοχής, και να φοιτήσουν σε αμερικανικό σχολείο.

Το “FLEX” χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Υπουργείο Εξωτερικών (U.S Department of State) των ΗΠΑ και οργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό American Councils for International Education.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου, που είναι γεννημένοι από 1 Ιανουαρίου 2002 έως 15 Ιουλίου 2004. Η επιλογή των μαθητών γίνεται μέσω αξιοκρατικού και χωρίς κόστος διαγωνισμού που είναι ανοιχτός και σε μαθητές με αναπηρία.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση για το πρόγραμμα στον ιστότοπο ais.americancouncils.org/flex.

H Βιβλιοθήκη Σπάρτης προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στην εκδήλωση ενημέρωσης όπου θα μπορέσουν να γνωρίσουν την ιστορία του “FLEX”, να μάθουν περισσότερα για την υποτροφία και το περιεχόμενο του προγράμματος, καθώς και για τη διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα