Ο τουρισμός απέκτησε τη «στέγη» του στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης - Οι παροχές της νέας υποδομής

Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 15:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο τουρισμός απέκτησε τη «στέγη» του στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της τουριστικής του πολιτικής, ο Δήμος Σπάρτης ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου. Το περίπτερο άνοιξε τις πύλες του τη Δευτέρα 18/2.

Ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών, των επισκεπτών και των επιχειρήσεων του τουρισμού έγινε πραγματικότητα με ένα καλαίσθητο και λειτουργικό  περίπτερο, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί της Λεωφόρου Λυκούργου, στο πεζοδρόμιο απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο, έναντι του πάρκου Οσίου Νίκωνος.

Το περίπτερο διαθέτει δύο θέσεις εργασίας, σύνδεση ίντερνετ και τηλέφωνο, καθώς και τηλεόραση, η οποία θα προβάλλει βίντεο με τα αξιοθέατα του Δήμου Σπάρτης κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Με τη λειτουργία του, το  περίπτερο θα καλύψει τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών του Δήμου Σπάρτης, καθώς σε αυτό θα παρέχονται πληροφορίες -από ξενόγλωσσο προσωπικό του Δήμου- για τα αξιοθέατα, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις εκδηλώσεις, τα δρομολόγια συγκοινωνιακών μέσων κλπ. Επίσης θα διανέμονται τουριστικοί οδηγοί σε έξι γλώσσες (ελληνικά-αγγλικά-γερμανικά-ιταλικά-γαλλικά-ρωσικά), τουριστικοί χάρτες και λοιπό πληροφοριακό υλικό, καθώς και διαφημιστικά φυλλάδια επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Οι ημέρες λειτουργίας του περιπτέρου είναι Δευτέρα έως Παρασκευή και οι ώρες λειτουργίας από 9:00 πμ έως 2:00 μμ.   

Κάλεσμα του Δ. Σπάρτης
σε επιχειρήσεις
Ο Δ. Σπάρτης καλεί όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να διαθέσουν πληροφοριακό υλικό θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Σπάρτης στο τηλ. 27310 28166 ή απευθείας με το Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης στο τηλ. 27310 25811.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε  μέλος στην  ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti