Εγκαινιάστηκε η νέα αίθουσα του 1ου Νηπιαγωγείου Σκάλας (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 17:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινιάστηκε η νέα αίθουσα του 1ου Νηπιαγωγείου Σκάλας (ΦΩΤΟ)

Μία νέα πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα εγκαινιάστηκε την Τρίτη 19/2 στο 1ο Νηπιαγωγείο Σκάλας, παρουσία του δημάρχου Ευρώτα κ. Δήμου Βέρδου και της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Αργυρώς Κρητικάκου.

Ο νέος χώρος, που στεγάζει πλέον παιδιά του νηπιαγωγείου, παράπλευρα της υπάρχουσας αίθουσας του νηπιαγωγείου, κατασκευάστηκε με δαπάνη του Δήμου Ευρώτα. Η αίθουσα αυτή αποτέλεσε επιτακτική ανάγκη, κατόπιν της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που υπεγράφη από τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου περί υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζεται σήμερα αυτή η αίθουσα ύστερα από εντατικές προσπάθειες, τόσο του Δήμου Ευρώτα όσο και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για να επιτελούνται επιτυχώς οι εκπαιδευτικοί σκοποί, εκτός από τους κατάλληλους παιδαγωγούς, απαιτούνται και οι κατάλληλες υποδομές» δήλωσε ο δήμαρχος Ευρώτα Δ. Βέρδος και κατέληξε, σημειώνοντας ότι «θα είμαστε πάντα αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα