Η Πελοπόννησος είναι η πιο φιλόξενη περιφέρεια της Ελλάδας!

Βραβείο απονεμήθηκε στον περιφερειάρχη Π. Τατούλη από την Όλγα Κεφαλογιάννη - Στο πλαίσιο των “Greek Hospitality Awards 2019”

Δευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2019 18:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Πελοπόννησος είναι η πιο φιλόξενη περιφέρεια της Ελλάδας!

Ως η πιο φιλόξενη περιφέρεια της χώρας, με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τουρισμό τιμήθηκε στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, η Πελοπόννησος, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια απονομής των βραβείων “Greek Hospitality Awards 2019”.  Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Τατούλη, η βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και πρώην υπουργός Τουρισμού (2012-2015) κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Κατά την παρουσίαση του βραβείου ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Είναι εντυπωσιακό το νούμερο για αύξηση της συνδεσιμότητας του αεροδρομίου της Καλαμάτας μεγαλύτερη από 1700%. Βραβεύουμε σήμερα τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την αφοσίωσή του από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του στην Πελοπόννησο στις συνδυασμένες ενέργειες που έφεραν σημαντική τουριστική ανάπτυξη  στην Περιφέρεια του, ενώ αντιμετώπισε με επιτυχία την οικονομική κρίση, με πρόσφατη την ίδρυση Τράπεζας, ενώ αντιμετώπισε και την μιζέρια με ανάληψη πρωτοβουλιών και επένδυση στην εξωστρέφεια».

Το βραβείο που έλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο κ. Πέτρος Τατούλης είναι το “Best Greek Hospitality Region” για τις υψηλές αποδόσεις των συνδυασμένων στρατηγικών που εφαρμόστηκαν στον τουρισμό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα εκρηκτικά αποτελέσματα αφίξεων στο αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Ο θεσμός των “Greek Hospitality Awards” επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η επιτροπή αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40. Επίσης βραβεύονται άτομα που έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti