Χρυσό βραβείο για ορεινό τουριστικό θέρετρο του Ταϋγέτου!

Εύσημα από την αντιπεριφερειάρχη Αδ. Τζανετέα

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 07:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χρυσό βραβείο για ορεινό τουριστικό θέρετρο του Ταϋγέτου!

Στα πλαίσια των βραβείων “Greek Hospitality Awards 2019”, το ξενοδοχείο “Ilaeira Mountain Resort” που βρίσκεται στον οικισμό Τόριζα του Ταϋγέτου διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Greek Mountain Resort”!  Πιο συγκεκριμένα, το “Ilaeira” διακρίθηκε ως το «Καλύτερο Ελληνικό Θέρετρο» σε αυτή την διοργάνωση-θεσμό για την ελληνική ξενοδοχία.

Στην ίδια τελετή,   περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έλαβε το βραβείο “Best Greek Hospitality Region” για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως την πιο φιλόξενη Περιφέρεια με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τουρισμό.

Σε συγχαρητήρια επιστολή της η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα επισημαίνει τα εξής: «Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που το Ilaeira mountain resort αποδεικνύει μέσα από βραβεύσεις σαν και αυτή, ότι αποτελεί μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών που διαπρέπει στην κατηγορία του αλλά και δείχνει την γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λακωνίας. Σε συνδυασμό με τις άλλες εξαιρετικού επιπέδου ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν στη Λακωνία, είναι σίγουρο ότι προσφέρουν αναβαθμισμένες και υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας στους επισκέπτες και συμβάλλουν τα μέγιστα στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας».

53270678 1282846701870544 3016116547115548672 n

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών