Διέπρεψε σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής το ΓΕΛ Γερακίου!

Στις 5 καλύτερες ομάδες ανάμεσα σε 850 σχολεία

Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 18:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διέπρεψε σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής το ΓΕΛ Γερακίου!

Σπουδαία διάκριση κατέκτησαν μαθητές του Γενικού Λυκείου Γερακίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, που διεξήχθη την Κυριακή 17/3 στο κλειστό ολυμπιακό γήπεδο Γαλατσίου στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, η μαθητική ομάδα του ΓΕΛ Γερακίου προκρίθηκε στις πέντε καλύτερες ομάδες ανάμεσα σε 850 σχολεία από όλη τη χώρα!

Η μαθητική ομάδα, που διέπρεψε στον διαγωνισμό, αποτελείτο από μαθητές της Α’ και Β’ Τάξης και τελούσε υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πληροφορικής κ. Άννας Σαράντη.

Για τις ανάγκες του διαγωνισμού, οι μαθητές κλήθηκαν να σχεδιάσουν μία έξυπνη και βιώσιμη πόλη (Smart City), της οποίας η λειτουργία στηρίζεται σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αυτοματισμούς που λύνουν προβλήματα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, σύμφωνα με το θέμα του project «Αειφόρος ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα».

Ο Δήμος Ευρώτα συγχαίρει τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και την διεύθυνση του ΓΕΛ Γερακίου το επίτευγμά τους. «Ευχόμαστε ολόψυχα στους βραβευθέντες μαθητές και εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν να υλοποιούν δημιουργικές και καινοτόμες δράσεις» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα