Αλλαγή σκυτάλης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Νέος διευθυντής ο Δ. Οικονομόπουλος

Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 17:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αλλαγή σκυτάλης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Την Τρίτη 2/4 και ώρα 11:30΄ πμ, στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στην Τρίπολη (Τ. Σεχιώτη 38-40), θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου από τον απερχόμενο περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο στον νέο διευθυντή κ. Δημήτριο Οικονομόπουλο.  Στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος ο Μεσσήνιος Δ. Οικονομόπουλος προΐστατο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.
  Η απόφαση για την τοποθέτηση νέων επικεφαλής στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας ελήφθη από τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου.

Η θητεία των νέων διευθυντών θα έχει διάρκεια έως 31 Ιουλίου 2022, ενώ οι νέοι διευθυντές θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία από τις 2 Απριλίου 2019.

φωτο: eleftheriaonline.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα