Κατάρτιση και πιστοποίηση τεχνικών στην ενεργειακή εξοικονόμηση

Από το Ινστιτούτο της ΓΣΕΒΕΕ

Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 09:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατάρτιση και πιστοποίηση τεχνικών στην ενεργειακή εξοικονόμηση

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε δωρεάν διαδικασίες πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων σε τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας.

Το έργο υλοποιείται από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και περιλαμβάνει πανελλαδικές δράσεις επιδοτούμενης κατάρτισης (50 ωρών) και δωρεάν διαδικασίες πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων σε τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας για τους αλουμινοσιδηροκατασκευαστές, τεχνίτες τοποθέτησης υαλοπινάκων, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και ψυκτικούς. Απευθύνεται σε εργαζόμενους (μισθωτούς) επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, με εξαρτημένη σχέση εργασίας (πλήρους ή μερικής απασχόλησης).

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (www.imegsevee.gr), στην ενότητα «Προσκλήσεις - Διαγωνισμοί», όπου διατίθεται και η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και στα τηλέφωνα του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας (2610 438 557 και 2610 439 493).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti