ΤΟΠ Πελοποννήσου σε απόδημο Ελληνισμό: «Στηρίξτε τουριστικά και επενδυτικά την Πελοπόννησο»

Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 12:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΤΟΠ Πελοποννήσου σε απόδημο Ελληνισμό: «Στηρίξτε τουριστικά και επενδυτικά την Πελοπόννησο»

Έκκληση σε σχεδόν 10.000.000 απόδημους Έλληνες σε όλο τον κόσμο απευθύνουν ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου και οι Ενώσεις-Σύλλογοι Ξενοδόχων μέλη του, προκειμένου να στηρίξουν τουριστικά και επενδυτικά την Πελοπόννησο.

Σε μια δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 22 Απριλίου, στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ‘Η Φωνή Της Ελλάδας’ που απευθύνεται και ακούγεται από τους Έλληνες του εξωτερικού αλλά και από δημοσιογραφικούς οργανισμούς  που συνδέονται με τους Έλληνες της διασποράς, οι εκπρόσωποι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας μέλη του ΤΟΠ, είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής τους και να παρακινήσουν τους απανταχού απόδημους Έλληνες να επισκεφτούν και να προωθήσουν τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας Δρ. Κων/νος Μαρινάκος απευθυνόμενος στους απόδημους Έλληνες της διασποράς σε όλο τον πλανήτη και κυρίως στις Η.Π.Α., στον Καναδά, στην Αυστραλία, και στην Αφρική που έχει μεταναστεύσει και ο κύριος όγκος των Πελοποννησίων, αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες που δίδονται γύρω από τον τουρισμό στην Πελοπόννησο και κάλεσε τους απανταχού Έλληνες της διασποράς οι οποίοι αποτελούν μια ισχυρή δύναμη, να στηρίξουν επενδυτικά και αναπτυξιακά την ιδιαίτερη πατρίδα τους.   

Στόχος είναι η ενίσχυση της τουριστική προβολής της Πελοποννήσου, η παρακίνηση για νέες επενδύσεις από Έλληνες του εξωτερικού στην Πελοπόννησο και η ενίσχυση των συνεργιών μεταξύ των τοπικών αναπτυξιακών φορέων και τον απόδημο ελληνισμό ώστε όλοι μαζί ως μια «επιχειρηματική μονάδα» να δημιουργηθεί προστιθέμενη κοινωνική αξία, νέος κοινωνικός πλούτος, εισόδημα, απασχόληση και προοπτικές για τις νέες γενιές της ιδιαίτερης πατρίδας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti