Ημερίδα επαγγελματικής σταδιοδρομίας του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης

Τρίτη, 07 Μάιος 2019 15:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ημερίδα επαγγελματικής σταδιοδρομίας του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης

Διαδραστική επιμορφωτική ομιλία με τίτλο «Ημερίδα επαγγελματικής σταδιοδρομίας του 1ου ΕΠΑ.Λ Σπάρτης» διοργανώνει η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Σπάρτης, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας, το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σπάρτης, η Δ.Δ.Ε. Λακωνίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Πελοποννήσου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και τον Δήμο Σπάρτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/5 και ώρα 10:30 πμ στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης).

Η  ομιλία απευθύνεται στους μαθητές/τριες  και τους  κηδεμόνες των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Εισηγητές:
- Μπουτσικάρη Γεωργία - υποδιευθύντρια 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης, ΠΕ87.02
- Κουμουνδούρος Παναγιώτης - υπεύθυνος Μαθητείας 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης, ΠΕ82
- Τσεγγελίδου Ευθαλία - συντονιστής Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ87.01  Ιατρικής για θέματα Υγείας στο ΠΕΚΕΣ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα