«6ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας» στους Μολάους

Στις 19 Μαΐου

Τρίτη, 14 Μάιος 2019 15:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«6ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας» στους Μολάους

Το «6ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας» σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού  του Δήμου Μονεμβασίας, το 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ασωπού-Φοινικίου, το 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη, το 12/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Μονεμβασίας, το 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Συκέας-Μεταμόρφωσης και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου, από 5:00 έως 9:00 μμ στο ΕΠΑΛ Μολάων.

Συμμετέχουν δεκατέσσερις σχολικές μονάδες από όλη τη Λακωνία και συγκεκριμένα: Τα Δημοτικά Σχολεία Αρεόπολης, Ασωπού-Φοινικίου, Βλαχιώτη, Ειδικό Μολάων, Μολάων, Μονεμβάσιας, Παπαδιανίκων, Νεάπολης, Συκέας-Μεταμόρφωσης και τα Νηπιαγωγεία Μεταμόρφωσης, 1ο και 2ο Μολάων, Παπαδιανίκων  και 1ο Σκάλας.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δυο δράσεις: την έκθεση εικαστικών δρώμενων που αποτελούν την δουλειά των σχολείων κατά τη διάρκεια των σχολικής χρονιάς και την παρουσίαση θεατρικών και αθλητικών δρώμενων στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ. Φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μια εικαστική δράση από τους μαθητές όλων των σχολείων που θα βρίσκονται στο χώρο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Το έργο που θα δημιουργηθεί, θα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των παιδιών με την καθοδήγηση των εικαστικών και των δασκάλων τους.

Πρόγραμμα
17:00 : Έναρξη Έκθεσης-Εικαστική δράση με συμμετοχή όλων των παιδιών
19:00: Έναρξη δρώμενων
19:05: Χαιρετισμοί
19:15: «Ερωτόκριτος: κίνηση - αφήγηση - παιχνίδι» - 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μονεμβασίας
19:30: «Χορευτικό» - 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Συκέας– Μεταμόρφωσης
19:45: «Ο κύβος του Rubik» - 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αρεόπολης
20:00: «Της αγάπης τα χρώματα» - Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων
20:20: «Δραματοποίηση επαγγελμάτων σε πτώσεις» - 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Παπαδιανίκων
20:30: «Χορευτικό δρώμενο με θέμα την Ανακύκλωση» - Γυμνάσιο Παπαδιανίκων

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα