Νέοι από 7 χώρες της Ευρώπης γνωρίζουν τη ζωή στο Γύθειο!

Ξεκινάει το πρόγραμμα “Active Learning Labs”

Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 16:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέοι από 7 χώρες της Ευρώπης γνωρίζουν τη ζωή στο Γύθειο!

Από 16 έως 23 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Γύθειο, το εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Active Learning Labs”, στα πλαίσια της μαθησιακής κινητικότητας νέων του “Erasmus+”.  Συντονίστρια του προγράμματος είναι η γυθειατική άτυπη ομάδα «HUMANITY AND YOUTH» με επικεφαλής την κ. Μαρία Καβούρη.

Στο πρόγραμμα-σεμινάριο  που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο “Infinity”, θα λάβουν μέρος 35 άτομα από επτά ευρωπαϊκές χώρες.   Η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ιταλία, η Ρουμανία, η Τουρκία, η Εσθονία και η Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας είναι οι εταίροι αυτού του προγράμματος “Erasmus+”.

Μ’ αυτό το πρόγραμμα δίνεται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να «ζήσουν» και να «μάθουν» στην πόλη του Γυθείου. Θα γνωριστούν με τη τοπική κοινωνία, θα δοκιμάσουν προϊόντα, θα περιηγηθούν σε αξιοθέατα της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής γνωριμίας οι συμμετέχοντες θα διαδώσουν στις χώρες τους τα αποτελέσματα του προγράμματος και την ιδέα του Γυθείου. Στόχος είναι το Γύθειο να καταστεί ένας σπουδαίος τουριστικός και πολιτισμικός προορισμός στη συνείδηση των συμμετεχόντων.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα