Επιτυχημένη ημερίδα για τη δημιουργική γραφή και το παιδικό βιβλίο στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 12:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένη ημερίδα για τη δημιουργική γραφή και το παιδικό βιβλίο στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικές εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου στη Σπάρτη, η ημερίδα της «Μαχόμενης Εκπαίδευσης» με θέμα «Δημιουργική γραφή και παιδικό βιβλίο». Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι ομιλητές οι βραβευμένοι συγγραφείς παιδικού βιβλίου, Διονύσης Λεϊμονής και Ελένη Σβορώνου.

Στην ημερίδα υλοποιήθηκαν εργαστήρια δημιουργικής γραφής για τους εκπαιδευτικούς, ενώ ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των βιβλίων «Ο ψαροντουφεκάς» της Ελ. Σβορώνου από τον Χάρη Βασιλάκο, φιλόλογο - δημοσιογράφο και «Ο θαλασσοσφυριχτής» του Δ. Λεϊμονή από τη Χρυσάνθη Δεληγιάννη, φιλόλογο - εκδότρια.

Όλοι όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση εκφράστηκαν θετικά για την αξιέπαινη πρωτοβουλία και ενθάρρυναν τους διοργανωτές να συνεχίσουν και με άλλες ανάλογες ημερίδες κατά τη διάρκεια της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα