Πανελλήνια βράβευση για το συγκλονιστικό σποτ του 2ου Δημοτικού Σκάλας!

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω»

Παρασκευή, 31 Μάιος 2019 15:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανελλήνια βράβευση για το συγκλονιστικό σποτ του 2ου Δημοτικού Σκάλας!

Εκδήλωση βράβευσης μαθητών/μαθητριών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια: Παντού και Πάντα», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/5 στην Αθήνα. Ο διαγωνισμός, που έλαβε χώρα στον «Πύργο Βιβλίων» της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Βραβείο απέσπασε το σποτ-«γροθιά στο στομάχι» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας Λακωνίας με τίτλο «Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», που έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν λίγους μήνες. Παρόντες για να παραλάβουν το βραβείο ήταν οι μικροί μαθητές της Γ΄ τάξης που δημιούργησαν το σποτ, συνοδευόμενοι από τον δάσκαλό τους κ. Νικόλαο Γαλάνη και τους γονείς τους.

Σχολικές μονάδες από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν τις βραβευμένες δημιουργίες τους (ταινίες μικρού μήκους, σποτ και ψηφιακές εφαρμογές), με θέμα τη σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής και της τήρησης των κανόνων του ΚΟΚ, τονίζοντας την ανάγκη για υπεύθυνη συμπεριφορά στο δρόμο. Οι βραβευμένες μαθητικές δημιουργίες θα προβληθούν στη ζώνη της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης από το κανάλι της Βουλής.

Το σχολείο απευθύνει ευχαριστίες στον Δήμο Ευρώτα και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την σημαντική έμπρακτη βοήθειά τους, ώστε οι συμμετέχοντες -μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς- να δώσουν το «παρών» στην τελετή βράβευσης.

Δείτε το βραβευμένο σποτ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας και φωτογραφικό υλικό (κάτω)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα