Αδ. Τζανετέα στους υποψήφιους Πανελλαδικών: «Καλή επιτυχία, δύναμη και υπομονή»

Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 14:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αδ. Τζανετέα στους υποψήφιους Πανελλαδικών: «Καλή επιτυχία, δύναμη και υπομονή»

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου αρχίζουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων λυκείων και μια ημέρα νωρίτερα (6/6) για εκείνους των επαγγελματικών λυκείων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου για τα γενικά λύκεια και στις 20 του μήνα για τα επαγγελματικά λύκεια, ενώ η συνολική φετινή περίοδος των Πανελλαδικών ολοκληρώνεται με τα ειδικά μαθήματα στις 2 Ιουλίου.

Σε μήνυμά της η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα αναφέρει τα εξής:

«Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ στους υποψήφιους καλή επιτυχία, δύναμη και υπομονή.

Θέλω να υπενθυμίσω όμως σε όλους ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μόνο η αρχή. Στην ζωή σας θα κριθείτε πολλές φορές και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα πρέπει να μην απογοητεύεστε αλλά να συνεχίσετε να θέτετε στόχους και να μάχεστε για τα όνειρα σας.

Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς εύχομαι καλή δύναμη για να συνεχίσουν να στηρίζουν τους μαθητές σε αυτή τη δοκιμασία αλλά και να είναι δίπλα τους σε κάθε αποτέλεσμα και επιλογή τους.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους».


Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα