Ενημέρωση για τα νέα προγράμματα κατάρτισης μηχανικών

Ημερίδα στην Τρίπολη

Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019 21:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση για τα νέα προγράμματα κατάρτισης μηχανικώνΗμερίδα στην Τρίπολη, με σκοπό την ενημέρωση ωφελουμένων του προγράμματος «Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών», διοργανώνει το ΤΕΕ Πελοποννήσου και η ΠΕΔΜΕΔΕ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21). Θα συζητηθούν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στα προγράμματα κατάρτισης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, δεδομένου ότι έχει ανοίξει η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της ΠΕΔΜΕΔΕ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο εν λόγω Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση ωφελουμένων.

Τα δύο επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 80 ωρών το καθένα, είναι:
- Στέλεχος διεκπεραίωσης διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς (Ηλεκτρονικές δημοπρασίες)
- Τεχνικός προγραμματισμού Smart Buildings (Πρόγραμμα ΒΙΜ)

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης παρέχεται επίδομα 400 ευρώ ανά συμμετέχοντα καθώς και πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC.

Πρόκειται για μία σημαντική ευκαιρία για όλους τους Μηχανικούς αλλά και τους εργαζόμενους στον κατασκευαστικό κλάδο να επιμορφωθούν πάνω σε άξονες που άπτονται της καθημερινής εργασίας τους (ηλεκτρονικές δημοπρασίες, χρονοδιάγραμμα, κοστολόγηση έργων κλπ), αλλά και σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις της Ευρώπης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti