Ο Νεοκλής ανοίγει δίαυλο συνεργασίας με διεθνείς ταξιδιωτικούς παράγοντες

Παρασκευή, 16 Αύγουστος 2019 10:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Νεοκλής ανοίγει δίαυλο συνεργασίας με διεθνείς ταξιδιωτικούς παράγοντες

Το Σάββατο 10/9 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Νεοκλή Κρητικού, με τον κ. Πέτρο Βλήτα, senior vice president του Ομίλου “Travel Leaders Group” και τον κ. Scott Jordan, managing director-NewYork sales της “Delta Air Lines”.

Συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν τον τουρισμό στην Λακωνία, καθώς και η προοπτική αύξησης της τουριστικής ανάπτυξης του νομού. Η κουβέντα επικεντρώθηκε στους τρόπους που θα μπορούσαν να συμβάλλουν οι συγκεκριμένοι όμιλοι σε αυτήν την προσπάθεια, με δεδομένο πάντα τις ιδιαιτερότητες του νομού και με σεβασμό στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε δήλωσή του ο Νεοκλής Κρητικός αναφέρει: «Αποτελεί καθήκον μας να εργαστούμε με ζήλο, ώστε να επιτύχουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος, με ύπαρξη ποιοτικών προδιαγραφών και με στόχο την εξυπηρέτηση πρωταρχικός των συμφερόντων της Λακωνίας και των Λακώνων  αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται τον νομό μας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών