Νέα θητεία με ορκωμοσία για τη Δημοτική Αρχή Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στους Μολάους

Παρασκευή, 30 Αύγουστος 2019 14:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα θητεία με ορκωμοσία για τη Δημοτική Αρχή Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Μολάων τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/8), η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Μονεμβασίας, μετά την επανεκλογή του Ηρακλή Τριχείλη στον δημαρχιακό θώκο.

Η ορκωμοσία έλαβε χώρα προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ. Ευσταθίου, παρουσία μεταξύ άλλων, των βουλευτών Λακωνίας κκ Θανάση  Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικού, του δημάρχου Ευρώτα κ. Δήμου Βέρδου και των περιφερειακών συμβούλων κκ Μαργαρίτας Σπυριδάκου, Μιχ. Σταματάκου και Μαντώς Μπελεγρή. Επίσης, παρέστησαν ο διοικητής του ΑΤ Μολάων κ. Στ. Μεϊμέτης, ο λιμενάρχης Νεάπολης κ. Θεοδ. Μοτσάκος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης.

Ο Μητροπολίτης Ευστάθιος, συνεπικουρούμενος από τους εφημέριους των Μολάων, αρχομ. π. Γεράσιμο Πετρολέκα και τον αιδεσ. π. Στυλιανό Κότσαλη τέλεσε τον αγιασμό της ορκωμοσίας του δημάρχου Ηρ. Τριχείλη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων των κοινοτήτων και των μελών των τοπικών συμβουλίων. Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο κ. Ευστάθιος απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε τις πατρικές του ευχές στους νέο ορκισθέντες, ενώ στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και αναφέρθηκε στους άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει η Δημοτική Αρχή την επόμενη τετραετία.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του πρακτικού εκλογής από τον δήμαρχο, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Δήμου Μονεμβασίας.

Με πληροφορίες από Μιχ. Καρούνης
Φωτο: Δημήτρης Νανούρης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα