Στους ρυθμούς της ηλεκτροκίνησης κινείται η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εγκαθίσταται σταθμός και στη Σπάρτη

Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 08:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στους ρυθμούς της ηλεκτροκίνησης κινείται η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τοποθέτηση φορτιστών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων έχει προχωρήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε δυο νομούς της. Πρόκειται για τους σταθμούς στην Τρίπολη (μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφέρειας) και στην τουριστική περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας, εντός των επόμενων ημερών θα τοποθετηθεί ακόμα ένας φορτιστής έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα,ενώ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αντικρίσουμε ακόμη έναν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη.

«Η επιλογή των θέσεων αυτών έγινε ώστε να καλυφθεί αρχικά ο κάθετος άξονας της Πελοποννήσου», αναφέρει ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να τοποθετηθούν δυο ακόμη φορτιστές, ένας στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, και ένας στην Ελαφόνησο, το μόνο νησί της Περιφέρειας, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά να μετατραπεί σε «πράσινο νησί».

φωτο: arcadiaportal.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα