Υπό έλεγχο δύο πυρκαγιές σε Αγ. Βασίλειο και Πετρίνα Αν. Μάνης

Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 18:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπό έλεγχο δύο πυρκαγιές σε Αγ. Βασίλειο και Πετρίνα Αν. Μάνης

Δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) στον Άγιο Βασίλειο και την Πετρίνα του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στη φωτιά του Αγίου Βασιλείου έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, αποτελούμενη από 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ενώ στην Πετρίνα μετέβησαν 7 οχήματα με 16 πυροσβέστες. Στην κατάσβεση και των δυο πυρκαγιών βοήθησαν εθελοντές πυροσβέστες, κάτοικοι των περιοχών και υδροφόρες του Δήμου Αν. Μάνης. Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, Επιπυραγός Κωνσταντίνος Γραφάκος, στην επιχείρηση κατάσβεσης των δύο πυρκαγιών έλαβαν μέρος «εθελοντές πυροσβέστες της Πετρίνας (πιστοποιημένοι και μη) μαζί με τον διοικητή τους, Πυρονόμο Βασίλη Αραχωβίτη, πυροσβέστες της ΠΥ Γυθείου με τους Πυρονόμους επικεφαλής, Δημήτρη Πρόκο και Γιώργο Κοτσάκο, μαζί με το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Ανατολικής Μάνης».

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και οι δύο εστίες τέθηκαν υπό έλεγχο, ωστόσο στα σημεία παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τον κίνδυνο τυχόν αναζωπυρώσεων.

Με πληροφορίες από githio-click.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα