Πρόσκληση για εθελοντές καθηγητές από τον Δήμο Σπάρτης

Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 11:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσκληση για εθελοντές καθηγητές από τον Δήμο Σπάρτης

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των βεβαρημένων οικογενειακών προϋπολογισμών, ο δήμος Σπάρτης προσφέρει για ακόμη μια χρονιά δωρεάν προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές των σχολείων του.  Το κοινωνικό φροντιστήριο θα παρέχει  δωρεάν μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, καθώς επίσης και μαθήματα ξένων γλωσσών. Με τις αυξημένες απαιτήσεις των σχολείων για τις επιδόσεις των μαθητών, αλλά και με την καθημερινότητα να τρέχει με πιεστικούς ρυθμούς για τους γονείς, οι περισσότερες οικογένειες αναγκάζονται να απευθύνονται σε τρίτους για την υποστήριξη των παιδιών στο διάβασμα και την κατανόηση της διδακτικής ύλης.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σπάρτης απευθύνουν κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων  (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους),  να συμμετάσχουν στη στελέχωση των φροντιστηρίων. Προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα λειτουργίας για τη νέα σχολική χρονιά, παρακαλούνται έως τις 13 Σεπτεμβρίου να δηλώσουν ειδικότητα, μαθήματα και ώρες  που προτίθενται να διαθέσουν.

Αναζητούνται ακόμη, εθελοντές για την γραμματειακή υποστήριξη του φροντιστηρίου κατά τις απογευματινές ώρες.

Πληροφορίες στα τηλ.: 2731022226 (εσ. 120,121,122,123).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος