Κατακτούν τον Όλυμπο ΕΟΣ Σπάρτης και Μολάων!

Τριήμερη εξόρμηση στο ψηλότερο βουνό της χώρας

Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατακτούν τον Όλυμπο ΕΟΣ Σπάρτης και Μολάων!

Ανάβαση στο μυθικό βουνό του Ολύμπου, πραγματοποιεί, από κοινού με τον ΕΟΣ Μολάων-Νοτιοανατολικής Λακωνίας, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης, το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου 2019.

«Ο Όλυμπος, με την υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας (2.917 μ.) μάς δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα ταξίδι στην ιστορία, τη μυθολογία, αλλά και την απίστευτη φυσική ομορφιά των τοπίων του», αναφέρει ο ΕΟΣ Σπάρτης.

Ο σύλλογος καλεί, λοιπόν, τα μέλη και τους φίλους του σε μια φθινοπωρινή ανάβαση στο εντυπωσιακότερο βουνό της χώρας. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με το τουριστικό γραφείο «Σκούρος» και η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 3:00 μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον συντονιστή της εξόρμησης Παναγιώτη Παππά (τηλ. 6945832701).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα