Οι λακωνικές επιχειρήσεις ταξίδεψαν στην 84η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Χάρη στην επιχορήγηση του Επιμελητηρίου

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 16:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι λακωνικές επιχειρήσεις ταξίδεψαν στην 84η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου άνοιξε τις πύλες της η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα την Ινδία.

Φέτος, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος συμμετέχει για μία ακόμη φορά με 43 επιμελητήρια και 308 επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο Λακωνίας συμμετέχει στη ΔΕΘ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, με πλήρη επιχορήγηση της συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Παναρίτης και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ (Γενικού Εμπορικού Μητρώου) κι εξυπηρέτησης επιχειρήσεων κ. Σωτήρης Ροϊνός συμμετείχαν στις εκδηλώσεις των εγκαινίων της ΔΕΘ, στα εγκαίνια των περιπτέρων των επιμελητηρίων. Παράλληλα, επισκέφτηκαν με διάφορους εκπροσώπους φορέων το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής στους στην ετήσια γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη ΔΕΘ.

Στη γενική συνέλευση των επιμελητηρίων, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του υφυπουργού κ. Νίκου Παπαθανάση, του υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση και πολλών άλλων εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και φορέων, συζητήθηκαν θέματα αναδιάρθρωσης του Γενικού Εμπορικού Μητρώου και φλέγοντα θέματα της επιχειρηματικότητας όπως φορολογικά και ασφαλιστικά.

Στα εγκαίνια των περιπτέρων των επιμελητηρίων, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η στήριξη των επιμελητηρίων δίνει ώθηση στην εξωστρέφειά τους.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας «θα συνεχίσει να στηρίζει τη συμμετοχή των μελών του σε εκθέσεις, δίνοντας την ευκαιρία και σε μικρές επιχειρήσεις να αναδειχθούν και να προωθήσουν τα αξιόλογα προϊόντα τους».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα