Ο Δ. Σπάρτης συντηρεί το α’ νεκροταφείο (ΦΩΤΟ)

Βρήκε απήχηση η πρόταση της Ασπ. Λούβη μέσω του «Λακωνικού Τύπου»

Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 15:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Δ. Σπάρτης συντηρεί το α’ νεκροταφείο (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στο α’ δημοτικό κοιμητήριο, από το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Σπάρτης.

Συνεργείο, αποτελούμενο από υπαλλήλους του τμήματος, διενεργεί εκτεταμένες εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του κοιμητηρίου, όπως αποκομιδή απορριμμάτων, καθαρισμό και αφαίρεση χόρτων.

Τη διαδικασία επιβλέπει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ. Χρήστος Κανακάκος και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων και Ανάπτυξης Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Πριν από μερικές ημέρες, στον «Λακωνικό Τύπο» είχε δημοσιευθεί άρθρο-παρέμβαση της γνωστής Σπαρτιάτισσας βυζαντινολόγου Ασπασίας Λούβη-Κίζη, η οποία απηύθυνε έκκληση στον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα για συντήρηση του χώρου στο α’ νεκροταφείο  Σπάρτης. Όπως φαίνεται, τα αντανακλαστικά της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν ταχύτατα. Το πρώτο βήμα έγινε με τον καθαρισμό και συντήρηση, μένει να φανεί εάν θα αξιοποιηθούν και οι άλλες θέσεις της κ. Λούβη για την οργάνωση του κοιμητηρίου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών