«Ουσιαστικές και κοστολογημένες οι εξαγγελίες Μητσοτάκη»

Τη ΔΕΘ επισκέφτηκε ο Νεοκ. Κρητικός

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 12:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ουσιαστικές και κοστολογημένες οι εξαγγελίες Μητσοτάκη»

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, ο οποίος σε δήλωσή του επισημαίνει ότι «για μια ακόμη φορά όσα είπε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ουσιαστικά και κοστολογημένα. Γίνεται πλέον κατανοητό ότι η Ελλάδα αλλάζει πορεία. Προχωράμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας. Με λιγότερους φόρους και στήριξη της μεσαίας τάξης».

Επίσης ο κ. Κρητικός επισκέφθηκε το σύνολο της ΔΕΘ και στάθηκε ειδικότερα στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, όπου έδωσε συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου, τονίζοντας ότι η προσπάθεια τους αξίζει να υποστηριχθεί και είναι αναγκαίο να επεκταθεί.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα