Κάλεσμα ενίσχυσης της ΙΜΜΣ από τον Κυνηγετικό Σπάρτης

Στη μνήμη του Αγίου Ευσταθίου

Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 09:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλεσμα ενίσχυσης της ΙΜΜΣ από τον Κυνηγετικό Σπάρτης

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης προς τιμή της μνήμης του προστάτη των κυνηγών Αγίου Ευσταθίου (20/9) καλεί τους κυνηγούς να αγωνιστούν «με αυταπάρνηση για τα βουνά και τα ποτάμια μας, την αειφορία και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται με επάγγελμα ή χόμπο και συναντιόμαστε στη φύση», επισημαίνει χαρακτηριστικά το ΔΣ του συλλόγου και προσθέτει:

«Τιμή και δυνατή ανάμνηση για τους κυνηγούς που έφυγαν και στο πέρασμά τους κράτησαν ζωντανή την Λαϊκή Σοφία και τον Πολιτισμό μας.

Για να σταθούμε όρθιοι στην Φύση και την Κοινωνία προτείνουμε την ενίσχυση με κάθε τρόπο των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων της Αγιοτάτης Μητροπόλεώς μας και την διατήρηση που μπορεί να γίνει σε κάθε Ξωκλήσι των ιστορικών βουνών μας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα