Προβολή της Λακωνίας μέσω προϊόντων και εναλλακτικού τουρισμού

Στην 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου οι λακωνικές επιχειρήσεις - Οι δηλώσεις συμμετοχής μέσω του Επιμελητηρίου

Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 14:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προβολή της Λακωνίας μέσω προϊόντων και εναλλακτικού τουρισμού

Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει τη συμμετοχή των μελών του στην 1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού  (Εναλλακτικού Τουρισμού), Γαστρονομίας και Οίνου, που θα διεξαχθεί, από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2019, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Αποτελεί την πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες:
- Α’ Ενότητα Θεματικός (Εναλλακτικός) Τουρισμός
- Β’ Ενότητα Γαστρονομία, Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος

Οι συμμετέχοντες  θα έχουν τη δυνατότητα Β2Β συναντήσεων με επιχειρήσεις από το εξωτερικό που ασχολούνται με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με τουριστικά γραφεία εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα και πολλούς επαγγελματίες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με την παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και θα υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης σε κάθε θεματολογία. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι περιοχές που δραστηριοποιούνται στον θεματικό τουρισμό, παρουσία κοινού, επαγγελματιών, travel agencies και δημοσιογράφων, όπου θα υπάρχει δυνατότητα προβολής της Λακωνίας με ομιλία και video. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων γαστρονομίας θα πραγματοποιηθούν events γευσιγνωσίας ανά περιοχή, από εξειδικευμένους chef, στον χώρο εστίασης της έκθεσης, ο οποίος θα στηθεί σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ, ενώ δίνεται η ευκαιρία συμμετοχής με την παρουσίαση εδεσμάτων από λακωνικά προϊόντα.

Κόστος και υποβολή αιτήσεων
Το κόστος συμμετοχής, σύμφωνα με την προσφορά που εξασφάλισε το Επιμελητήριο Λακωνίας για τα μέλη του είναι 100€/τμ με ΦΠΑ. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο εξοπλισμός (γραφεία, καρέκλες, μοκέτα, πρίζες, φωτισμός, μετόπη).

Το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή μελών του στην έκθεση. Το ποσό της επιχορήγησης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν και τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα.

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14:00 μέσω fax (2733022008) ή e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Στην αίτηση θα πρέπει να αναγραφεί το σύνολο των τετραγωνικών που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει η κάθε επιχείρηση. Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ενημερωθούν οι αιτούντες για το τελικό κόστος συμμετοχής τους. Η επιχορήγηση θα δοθεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία για το σύνολο των μελών που θα συμμετάσχουν. Η κάθε επιχείρηση-μέλος θα εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής που θα της αντιστοιχεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία.

Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το έτος 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2733022279 & 2733029006 (εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κ. Γκαραβέλη).

Δείτε:
Ενημερωτικό υλικό για έκθεση
Πρόγραμμα έκθεσης
Δήλωση συμμετοχής


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών