Απαντήσεις σε ερωτήματα εργαζομένων-ανέργων στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 13:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απαντήσεις σε ερωτήματα εργαζομένων-ανέργων στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας

Σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς, εργαζομένων και ανέργων, θα απαντήσουν  εξειδικευμένοι νομικοί/σύμβουλοι του Ινστιτούτου Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), σε ενημερωτική δράση που διοργανώνουν το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας. Η εκδήλωση, με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, από τις 11:00 πμ έως τις 5:00 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας (Αγίου Νίκωνος 124, Σπάρτη).

Ειδικότερα θα απαντηθούν θέματα όπως:
α. το συνταξιοδοτικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων, κλπ)
β. τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.) και
γ. ζητήματα απασχόλησης (προγράμματα απασχόλησης, προγράμματα κατάρτισης, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, βιογραφικό, συνέντευξη κτλ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο συντονιστή του έργου στην Πελοπόννησο, Αθανάσιο Παπαδολιά (τηλ. 2710 226146) και στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας (τηλ. 27310 28539).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti