Κυνηγούσαν παράνομα σε περιοχή του Δ. Ευρώτα

Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 15:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κυνηγούσαν παράνομα σε περιοχή του Δ. Ευρώτα

«Λαβράκι» έβγαλαν ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Τζώρτζης Αδάμ και ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων Γεώργιος Δεληγιάννης, ενώ εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην περιοχή «Κιάφες Κρεμαστής» του Δήμου Ευρώτα.

Ειδικότερα, το πρωινό της Κυριακής 22/9, περίπου στις 7:30΄ το πρωί, οι δύο θηροφύλακες  αντιλήφθηκαν δύο άτομα να διενεργούν κυνήγι λαγού. Τους πλησίασαν και στον έλεγχο που έκαναν, διαπίστωσαν ότι ο ένας από τους δύο, δεν κατείχε άδεια κυνηγίου για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο και ότι το άλλο άτομο είχε παραχωρήσει -παρανόμως- το κυνηγετικό του όπλο σε αυτόν που δεν είχε άδεια.

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και υπεβλήθη εναντίον τους η σχετική μήνυση στο Δασαρχείο Μολάων, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών