Στον κεντρικό Ταΰγετο εξορμά ο ΕΟΣ Σπάρτης

Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019 14:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον κεντρικό Ταΰγετο εξορμά ο ΕΟΣ Σπάρτης

Την  Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης οργανώνει εξόρμηση στον Ταΰγετο. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στον κεντρικό Ταΰγετο και στην κορυφή Γούπατα (2.032μ.) μέσω της διαδρομής Ταϋγέτη-Σέλα-Κορίτες-Γούπατα.

Οι ώρες πορείας ανέρχονται σε περίπου επτά, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Β+ (μέτρια).

Για τη συμμετοχή απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (πεζοπορικά άρβυλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο, καπέλο,  μπατόν), καθώς και επαρκής ποσότητα νερού.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7:30΄ πμ το πρωί της Κυριακής από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης με ΙΧ προς Ταϋγέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδρομή, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον συντονιστή της εξόρμησης Παναγιώτη Παππά (6945832701), μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (18/10).

φωτο: hikingexperience.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών