Εξόρμηση στην Tαϋγέτη από τον ΕΟΣ Σπάρτης

Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 11:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξόρμηση στην Tαϋγέτη από τον ΕΟΣ Σπάρτης

Εξόρμηση στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στη διαδρομή Μυστράς-Tαϋγέτη (Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής) οργανώνει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης.

Η συγκεκριμένη πεζοπορία διοργανώνεται κατόπιν πρόσκλησης του Προοδευτικού Συλλόγου Ταϋγέτης, με αφορμή το αντάμωμα του συλλόγου, για το καλωσόρισμα του χειμώνα, με ζεστή φασολάδα, ρέγγα και κρασί.

Η πορεία είναι μια καλή ευκαιρία για τη συμμετοχή αρχαρίων πεζοπόρων και κοντά μας, να την μάθει και να την πραγματοποιεί κανείς με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Η ώρα αναχώρησης έχει οριστεί για τις 8:30΄ το πρωί της Κυριακής από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης με ΙΧ με προορισμό τον Μυστρά.

Οι ώρες πορείας ανέρχονται σε 3, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α (εύκολη). Απαραίτητα για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών