Διεθνές συνέδριο για τον ιατρικό τουρισμό στην Πελοπόννησο

Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας

Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 17:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διεθνές συνέδριο για τον ιατρικό τουρισμό στην Πελοπόννησο

Τη διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου για τον ιατρικό τουρισμό, την άνοιξη του 2020, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σχεδιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μάλιστα, η συγκεκριμένη προοπτική συζητήθηκε σε συνάντηση που διεξήχθη την Πέμπτη (31/10) στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στο πλαίσιο της προώθησης του εν λόγω συνεδρίου, η Περιφέρεια θα προβεί στην προβολή των δυνατοτήτων της, αλλά και των προοπτικών της στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας, όσο και της πρόνοιας, τόσο μέσα από την έκδοση φυλλαδίου, όσο και διαδικτυακά.

Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει προβολή και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρόνοιας ή παροχής υπηρεσιών υγείας, δημόσιων, αλλά και ιδιωτικών.

Το συνέδριο αναμένεται να συνδιοργανωθεί από την Περιφέρεια και ιδιωτικούς φορείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti