Ανέδειξαν τη σημασία της δωρεάς μυελού οστών στο Γεράκι (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 16:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανέδειξαν τη σημασία της δωρεάς μυελού οστών στο Γεράκι (ΦΩΤΟ)

Σημαντικά μηνύματα και χρήσιμες πληροφορίες για τους υποψήφιους δότες μυελού των οστών περιλάμβανε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η Σημασία της Εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών – Εγγραφή δοτών», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο  Γερακίου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γερακίου σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας» και την «Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών».

Η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση υπήρξε συγκινητική. 108 νέοι εθελοντές δότες, αφού ενημερώθηκαν για τη διαδικασία από τους εκπροσώπους της «Ελπίδας», συνέβαλαν σε ένα τόσο σπουδαίο έργο δίνοντας δείγμα.   

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε και ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Νεοκλής Κρητικός.

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γερακίου ανακοινώθηκε ότι, αν κάποιος επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης, μπορεί να απευθυνθεί στο σύλλογο, καθώς η δειγματοληψία μπορεί να επαναληφθεί.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών