Ευχαριστίες Αραχωβίτη στο Ίδρυμα Νιάρχος για το νέο νοσοκομείο Σπάρτης

«Εύχομαι ο δρόμος που άνοιξε να διανυθεί και στο μέλλον»

Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2019 09:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστίες Αραχωβίτη στο Ίδρυμα Νιάρχος για το νέο νοσοκομείο Σπάρτης

Σε ευχαριστήρια επιστολή του προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μετά την τροποποίηση από τη Βουλή, της σύμβασης δωρεάς για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου Σπάρτης, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή την κύρωση από τη Βουλή των Ελλήνων της τροποποίησης της από 06.09.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματός σας και του Ελληνικού Δημοσίου για την Ενίσχυση και την Αναβάθμιση των Υποδομών στον τομέα της Υγείας, στην οποία περιλαμβάνεται (στο σημείο Δ) η δωρεά για την δημιουργία νέου Γενικού Νοσοκομείου στην Σπάρτη, θα ήθελα να σάς εκφράσω τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου.

Η αναγκαιότητα δημιουργίας νέου Νοσοκομείου στην Σπάρτη, το δεύτερο παλαιότερο στην Ελλάδα, έχει τεκμηριωθεί επαρκώς τα τελευταία χρόνια μέσα από μία μακρά και συστηματική προσπάθεια πολλών ανθρώπων και της πολιτικής ηγεσίας.

Η αλληλοκατανόηση μεταξύ όλων των πλευρών με το Ίδρυμα σας και το έμπρακτο και πολύπλευρο ενδιαφέρον σας για τον τόπο καταγωγής του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου, αποδίδουν καρπούς. Η τοπική κοινωνία το αναμένει με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, κ. Ανδρέας Δρακόπουλος, κατά την ειδική τελετή υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, εκπροσωπούμενης από τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του Ιδρύματος: “Το Ίδρυμα έχει επιτύχει την άψογη συνεργασία μέσα σε κλίμα διαφάνειας και κοινού οράματος μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα”.

Σας ευχαριστώ ξανά και εύχομαι αυτός ο δρόμος που άνοιξε να διανυθεί και στο μέλλον, καθώς οι ανάγκες της Λακωνίας είναι πολλές».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος