Σημαντικές επαφές είχε ο Δ. Σπάρτης στην 35η «Philoxenia» (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2019 11:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σημαντικές επαφές είχε ο Δ. Σπάρτης στην 35η «Philoxenia» (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Σπάρτης ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία του στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» η οποία πραγματοποιήθηκε από 8 έως και 10 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  

Η «Philoxenia» θεωρείται από τις σημαντικότερες εκθέσεις του τουριστικού κλάδου στη νοτιοανατολική Ευρώπη και η μεγαλύτερη της χώρας, καθώς αποτελεί κόμβο συνάντησης φορέων και ιδιωτών του τουρισμού στον  οποίο συγκεντρώνονται τα καινοτόμα στοιχεία και οι τάσεις του κλάδου, ενώ κατά τη διάρκειά της πραγματοποιούνται πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και δράσεις.

Στη φετινή «Philoxenia» εκπροσωπήθηκαν όλοι οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί, καθώς έδωσαν το παρόν και οι 13 περιφέρειες της χώρας και πολλοί δήμοι, αλλά και ένα μεγάλο τμήμα του τουριστικού επιχειρείν. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν 382 εκθέτες από 21 χώρες ενώ οι επισκέπτες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπέρασαν τους 20.000.

O Δήμος Σπάρτης συμμετείχε και φέτος ως συνεκθέτης, εντός του περιπτέρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Καπονικολό και τη δημοτική σύμβουλο κ. Αδαμαντία Βαγιακάκου – Δογαντζή.

Εκτός του υλικού προβολής που δόθηκε στους επισκέπτες της έκθεσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου Σπάρτης είχαν και χρήσιμες επαφές με ταξιδιωτικούς οργανισμούς, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους για την προώθηση του Δήμου Σπάρτης στην αγορά της βόρειας Ελλάδας αλλά και βαλκανικών χωρών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti