Δρομολόγια ΚΤΕΛ σε όλα τα χωριά ζητεί ο Δ. Ευρώτα

Το αίτημα στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας

Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 16:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δρομολόγια ΚΤΕΛ σε όλα τα χωριά ζητεί ο Δ. Ευρώτα

Με έγγραφο στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος ζητά την επέκταση των γραμμών των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, με σκοπό την σύνδεση όλων των χωριών-κοινοτήτων του Δήμου Ευρώτα με τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του στα οποία, πλην των άλλων, εδρεύουν οι υπηρεσίες του Δ. Ευρώτα.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον αντιπεριφερειάρχη, ο δήμαρχος Ευρώτα αναφέρε: «Μέχρι σήμερα, οι κάτοικοι οι οποίοι δεν διαθέτουν ιδιωτικό όχημα αλλά και τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν οδηγούν, αδυνατούν να μεταβούν στα κέντρα αυτά, ήτοι Σκάλα και Βλαχιώτη.

Για τους λόγους αυτούς, αιτούμεθα την επέκταση των δρομολογίων και τη διέλευση των λεωφορείων από όλα τα χωριά του Δήμου μας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας», ολοκληρώνεται η επιστολή Βέρδου σε Βερούτη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα