Αίσιο τέλος στην περιπέτεια για δύο κυνηγούς στον Πάρνωνα

Ευχαριστίες του Κυνηγετικού Σπάρτης στις Αρχές

Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 17:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια για δύο κυνηγούς στον Πάρνωνα

Επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο κυνηγών, οι οποίοι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών κάλεσαν σε συνδρομή, στήθηκε τις βραδινές ώρες της Κυριακής 1/12 στη θέση «Μούσγα» του Πάρνωνα.

Με ανακοίνωσή του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης «εξάρει και συγχαίρει την κινητοποίηση των Αρχών (Αστυνομία, Πυροσβεστική ) που με συντονισμένη και άκρως οργανωμένη επιχείρηση βοήθησε δύο κυνηγούς που λόγω πυκνής ομίχλης στην θέση  “ ΜΟΥΣΓΑ” του όρους Πάρνωνα κάλεσαν για βοήθεια.

Η συνδρομή των Αρχών, της Ομοσπονδιακής θηροφυλακής και εθελοντή κυνηγού μέλους μας, ήταν καταλυτική για τον εντοπισμό των μελών μας και την ασφαλή μετάβασή τους στην πόλη μας», σημειώνει ο Κυνηγετικός Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα