Το «μπράβο» της «Ελληνικής Λύσης» στους Σπαρτιάτες

Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 09:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το «μπράβο» της «Ελληνικής Λύσης» στους Σπαρτιάτες

Η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου εκδηλώνει τη στήριξή της στους κατοίκους της Λακωνίας «που αντιστέκονται στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην περιοχή τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση» σημειώνει ότι «συμπαραστέκεται και λέει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους κατοίκους της Σπάρτης του Νομού Λακωνίας που αντιδρούν  σε αυτό που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση, ήτοι στον "πολυ-πολιτισμό" και στην τακτική τους να τοποθετούν και να "φυτεύουν" λαθροεισβολείς σε όλη την Ελλάδα!

Ήρθε η στιγμή οι Έλληνες να αντιδράσουν και να πουν ένα μεγάλο ΌΧΙ! Αυτό επιβάλλει το Σύνταγμα, στο όνομα του κυρίαρχου λαού, βάσει του οποίου πρέπει να ακούγεται η φωνή των Ελλήνων και όχι μόνο των λαθροεισβολέων!»

φωτο: f-news.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος