Τουριστική και ειδησεογραφική ιστοσελίδα αποκτά η Περιφέρεια

Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2019 10:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τουριστική και ειδησεογραφική ιστοσελίδα αποκτά η Περιφέρεια

Μία πολύγλωσση ιστοσελίδα για την τουριστική της προβολή, καθώς και άλλη μία ειδησεογραφικού -αλλά και υπηρεσιακού- χαρακτήρα, θα διαθέτει στο άμεσο μέλλον η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (16/12) στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αποφασίστηκε ότι η τουριστική ιστοσελίδα θα περιέχει κείμενα σε 4 γλώσσες, ενώ η άλλη ιστοσελίδα -που θα είναι κοινή, για την Περιφέρεια και τα νομικά της πρόσωπα-, θα έχει δύο βασικές ενότητες, μία υπηρεσιακή και μία πολιτική.

Ο χειρισμός στην υπηρεσιακή θα γίνεται από υπαλλήλους της Περιφέρειας που θα οριστούν προς αυτό.

Όσον αφορά δε στο χειρισμό της πολιτικής ενότητας, αυτός θα γίνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης σημειώνοντας ότι στόχος είναι να υπάρχει αντικειμενικότητα στα θέματα ενημέρωσης σχετικά με την δραστηριότητα της περιφερειακής αρχής.

Σταδιακά, κατέληξε ο Π. Νίκας, η ενημέρωση για την δραστηριότητα ανά Περιφερειακή Ενότητα δεν θα γίνεται με ξεχωριστή αποστολή δελτίων Τύπου από τις Π.Ε., αλλά θα ενταχθεί αποκλειστικά στην ειδησεογραφική ενότητα της ιστοσελίδας της Περιφέρειας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα