Πρώτο Πανελλήνιο βραβείο ποίησης για το 1ο Δημοτικό Σκάλας! (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2019 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρώτο Πανελλήνιο βραβείο ποίησης για το 1ο Δημοτικό Σκάλας! (ΦΩΤΟ)

Η τελετή απονομής των βραβείων του Πανελλήνιου διαγωνισμού «Άθλον Ποιήσεως Γιάννη και Λένας Στρέφη» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (12/12) το βράδυ στα Καλάβρυτα. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας έλαβε το πρώτο Πανελλήνιο βραβείο για ποίημα που αναφερόταν  στο ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τους Γερμανούς.

Ο μαθητής Παναγιώτης Πιερράκος, ο οποίος βραβεύεται στον συγκεκριμένο διαγωνισμό για 3η φορά, έλαβε το βραβείο του και στη συνέχεια απήγγειλε το ποίημά του.

Στον ίδιο διαγωνισμό, ο εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Παναγιώτης Καραμούζης έλαβε εύφημη μνεία ευδόκιμης διδασκαλίας για 8η φορά.

«Το σχολείο μας συγχαίρει εκπαιδευτικό και μαθητή κι εύχεται στον  μαθητή  καλή πρόοδο», αναφέρει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος