Συνάντηση Νίκα με κατοίκους της Μάνης για το Κτηματολόγιο

Σάββατο, 21 Δεκέμβριος 2019 10:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Νίκα με κατοίκους της Μάνης για το Κτηματολόγιο

Θέματα που αφορούν το Κτηματολόγιο στην περιοχή της Μάνης συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με εκπροσώπους κατοίκων από την ευρύτερη περιοχή του Γυθείου. Η συνάντηση έγινε στη Σπάρτη, την οποία επισκέφθηκε ο Π. Νίκας την Τετάρτη 18/12.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό δηλώσεων κτηματογράφησης, έως τα τέλη Νοεμβρίου, στο σύνολο της Λακωνίας ανήλθε σε ποσοστό 34,6%. Κατά τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, εντός των επόμενων μηνών, μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις μέσω των προγραμματισμένων ραντεβού, το ίδιο ποσοστό στον νομό θα αυξηθεί στο 63,4%.

Στο σύνολο των 29 περιοχών της χώρας, στις οποίες ξεκίνησε σταδιακά από πέρυσι η συλλογή δηλώσεων, έχουν μέχρι στιγμής συλλεχθεί 6,1 εκατ. δηλώσεις (44,7% του συνόλου), ενώ ακόμα 3 εκατ. θα συγκεντρωθούν τους επόμενους μήνες μέσω ραντεβού (67% του συνόλου).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα