Έμπρακτη στήριξη της ΕΛΑΣ στα εκκλησιαστικά ιδρύματα της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 31 Δεκέμβριος 2019 14:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έμπρακτη στήριξη της ΕΛΑΣ στα εκκλησιαστικά ιδρύματα της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οργάνωσε Πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών, όπως τροφίμων, φαρμάκων, ειδών ένδυσης κ.α., με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα, προσφέροντας έμπρακτα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη σε φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Ειδικότερα, στη Λακωνία, στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας του νομού, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλη Τσιγαρίδη, παρέδωσαν είδη για το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «ο Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, καθώς και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης. Τους αστυνομικούς υποδέχθηκαν οι σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, αντίστοιχα.

Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, απέστειλαν με την σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.

«Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με σκοπό να επιτελεί την αποστολή της, να προστατεύει το κοινωνικό σύνολο, να διαφυλάττει την σωματική τους ακεραιότητα και τις ιδιοκτησίες τους», σημειώνει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

30 12 2019 peloponnisou filanthrwpiko ergo 5

30 12 2019 peloponnisou filanthrwpiko ergo 6

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα