«Άνθισε» το Χαμόγελο του Παιδιού στις Αμύκλες (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής

Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2020 15:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Άνθισε» το Χαμόγελο του Παιδιού στις Αμύκλες (ΦΩΤΟ)

Σε μια συγκινητική δράση αλληλεγγύης προχώρησε το Δημοτικό Σχολείο Αμυκλών. Την Κυριακή 15/12/2019, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών για την «Ημέρα προσφοράς και αγάπης στη μνήμη του Ανδρέα Γιαννόπουλου». Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπούσε στη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και παιχνιδιών που θα αποσταλούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Δημοτικό Σχολείο Αμυκλών επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του προς στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού». Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ενώθηκαν οι φωνές, οι πράξεις και τα συναισθήματα σας βάζοντας όλοι μαζί ένα λιθαράκι στη στήριξη του οράματος του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου, του Κώστα Γιαννόπουλου, του Ανδρέα όλων μας.  Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μαθητών-μαθητριών του, τους κατοίκους της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας και τις επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν το έργο του «Χαμόγελου Του Παιδιού»,  στηρίζοντάς το έμπρακτα μέσω των χορηγιών τους».

Μεταξύ των υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι: Νηπιαγωγείο Αμυκλών, ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών, ο αρχιμανδρίτης πατέρας Ευσέβιος Ρασσιάς, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας-Αθλητισμού και Πολιτισμού  Κέντρο Κοινότητας, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αμυκλών κ. Κωνσταντίνος Κόνιαρης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καλυβιών κ. Νικόλαος Κορίνης, ο «Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών» Αμυκλών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αμυκλών, ο «Αμυκλιακός» Ποδοσφαιρικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Κυριών Αμυκλών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυκλών «Η Νιόβη», οι κκ Μηνακάκη Κυριακή και Μηνακάκης Παναγιώτης, η κ. Ζαραφωνίτη Καλλιόπη και επιχειρήσεις της Σπάρτης.

Εθελοντές ήταν: Παναγιώτου Χριστίνα (εκπ/κός). Δωρούσης Απόστολος (εκπ/κός), Σακελλαράκου Ελένη (εκπ/κός), Γερουλάκος Θεόφιλος (εκπ/κός), Μαρία Κονιδιτσιώτη, Μάζης Σάββας, Μπορέτου Γεωργία, Μπορέτου Χριστίνα, Ανδριτσάκος Σπύρος, Κουρνιώτη Αγγελική, Λυκουρέζου Ελένη, Καλογεράκου Κωνσταντίνα, Νικόλαρου Ποτούλα, Κανελλάκου Ελένη, Αγιονικολαϊτη Χαραλαμπία και Μπουραζάνη Σταμάτα-Ιωάννα και όλους τους χορηγούς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος