Καταπολέμηση δάκου, ΚΑΠΗ και σήμα δήμου στο ΔΣ Σπάρτης

Την Τρίτη 14/1

Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 09:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταπολέμηση δάκου, ΚΑΠΗ και σήμα δήμου στο ΔΣ Σπάρτης

Την πρώτη συνεδρίαση του για το 2020 θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 8:15΄ μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχείου στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
-Περί καταπολέμησης του δάκου της ελιάς με δολωματικούς ψεκασμούς για το έτος 2020
Εισηγητής:  κ. Αθανάσιος Καρλαύτης
- Έγκριση της αριθ.41/20-12-2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης με θέμα «Περί ψήφισης κανονισμού ΚΑΠΗ»
Εισηγήτρια:  κ. Δήμητρα Παπανικολάου
- Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2016 στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου Σπάρτης».
Εισηγητής:  κ. Δημήτριος Καπονικολός
- Τροποποίηση της αριθ.398/2019 Α.Δ.Σ. με θέμα «Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωτή στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής ΠΑΡΝΩΝΑ, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ»
Εισηγητής:  κ. Μιχαήλ Βακαλόπουλος
- Υποβολή αιτήματος για τροποποίηση αντικειμένου  της προμήθειας: «Χρηματοδότηση υποδομών προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων κατασκευή ΜΜΔ»  - Τροποποίηση της αριθ. 387/03-10-2016 Α.Δ.Σ. [ΑΔΑ: 673ΨΩ1Ν-ΥΒΧ] ως προς το φυσικό αντικείμενο της προμήθειας.
Εισηγητής:  κ. Χρήστος Κανακάκος
- Περί αντικατάστασης του δηλωτικού σήματος του Δήμου Σπάρτης –Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης προτάσεων
Εισηγήτρια:  κ. Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα