Σπορά έξι τόνων σε κυνηγοτόπια από τον Κυνηγετικό Μολάων

Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 13:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σπορά έξι τόνων σε κυνηγοτόπια από τον Κυνηγετικό Μολάων

Στα πλαίσια των φιλοθηραματικών του ενεργειών το  ΔΣ του Κυνηγετικού  Συλλόγου Μολάων με την επίβλεψη του Δασαρχείου Μολάων και τη βοήθεια των μελών του Συλλόγου, προέβη σε σπορές βρώμης, σιταριού και κριθαριού σε ορεινές και ημιορεινές εκτάσεις της περιοχής ευθύνης του.

Συνολικά,  ρίφθηκαν 6.200 κιλά σπόρου στις περιοχές Κρεμαστής, Φιλισσίου, Νεάπολης,  Ελαφονήσου, Κυπαρισσίου, Πανωλαμπίου και Κράψης.

«Είναι αποδεδειγμένο, ύστερα από τόσα χρόνια έντονων προσπαθειών για την ενδυνάμωση και προστασία του θηράματος, ότι ο εμπλουτισμός της χλωρίδας είναι ένας από τους πλέον βασικούς παράγοντες, για την αναπαραγωγή του θηράματος και την ανατροφή των νεοσσών», αναφέρει ο Κυνηγετικό Σύλλογος Μολάων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα