Παρελθόν από το Νοσοκομείο Σπάρτης ο Σωτ. Μπότσιος

Προσωρινός διοικητής ο Ν. Καλογεράκος

Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 16:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρελθόν από το Νοσοκομείο Σπάρτης ο Σωτ. Μπότσιος

Μετά από περίπου τρία χρόνια στο «τιμόνι» του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας/Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης, αποχώρησε από τη διοίκηση ο κ. Σωτήρης Μπότσιος, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα τον Απρίλιο του 2017, διαδεχόμενος την Εύη Παπαγεωργίου.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η αποδοχή -από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια- της παραίτησης που είχε υποβάλλει ο κ. Μπότσιος στις 16 Ιουλίου 2019.

Στις σημαντικότερες στιγμές που συνόδεψαν τη θητεία του απελθόντα διοικητή του Νοσοκομείου Σπάρτης είναι η λειτουργία της νέας Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σπάρτης και οι προσπάθειες για αναβάθμιση της λειτουργίας της μονάδας Το επιστέγασμα της εποχής Μπότσιου ήταν η πρωτοβουλία και οι εντατικές ενέργειες για κατασκευή νέου νοσοκομείου που οδήγησαν τελικά στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για ανέγερση υπερσύγχρονης νοσηλευτικής μονάδας η οποία πρόκειται να παραδοθεί στην τοπική κοινωνία στις αρχές του 2025.

Μέχρι τον ορισμό νέου διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας/Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης, χρέη διοικητή θα εκτελεί ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Νίκος Καλογεράκος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών