Υπερταχεία σύνδεση Κορίνθου – Ναυπλίου με Ιντερσίτι!

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 13:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπερταχεία σύνδεση Κορίνθου – Ναυπλίου με Ιντερσίτι!

Στη δρομολόγηση τρένου InterCity (Ιντερσίτι), που θα συνδέει την Κόρινθο με το Ναύπλιο, θα προχωρήσει ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΟΣΕ), έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης ενδεχόμενων προβλημάτων στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ των δύο πόλεων.

Αυτό γνωστοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο διευθύνοντας σύμβουλος  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης.

Η δρομολόγηση του τρένου μεταξύ Κορίνθου – Ναυπλίου έχει και τη σύμφωνη γνώμη του ΟΣΕ, που είχε σχετική επικοινωνία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο οποίο θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα πενταμερής συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το Υπουργείο, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ΟΣΕ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τη ΓΑΙΟ ΟΣΕ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα